Projecten

Nieuwe projecten
Lopende projecten
Afgeronde projecten
Toon:       alle | amerikaans | europees
Invest Brazil - Lirios do Campo

Lirios do Campo is een woningbouwproject van 234 woningen dat in samenwerking met ‘PRIME Invest’ tot stand wordt gebracht. Voor dit project geldt dat risico’s voor investeerders tot een minimum beperkt zijn, waarbij een zeer aantrekkelijk totaal rendement van 85.5% na een periode van 36 maanden kan worden behaald.
Granada Square

Met de sterk verbeterde economische vooruitzichten is de VS op dit moment één van de betere markten voor vastgoed- beleggingen. Global State biedt beleggers de mogelijkheid van deze gunstige marktomstandig- heden gebruik te maken en gezamenlijk met RW Partners te beleggen in het mixed-use business center Granada Square.
The Palms at Cinco Ranch

Met de sterk verbeterde economische omstandigheden in de VS van het afgelopen jaar en een huurappartementenmarkt die in de lift zit, is het een uitstekend instapmoment voor een belegging in kwalitatief hoogwaardige appartementen. Global State biedt beleggers de mogelijkheid te beleggen in The Palms at Cinco Ranch, een uniek ‘Class A+ resort style’ appartementencomplex van 200 units.