Nieuws


Anti-raketschild zorgt voor koopkracht
30-10-2008
Bij de introductie in juli was al duidelijk dat Retail Center Slupsk een project zou worden met minimale ontwikkelrisico’s. De voorwaarden voor een succesvolle afronding zijn sindsdien alleen maar rooskleuriger geworden.
lees meer
Vraag huurwoningen bereikt record in VS
30-10-2008
Door het stijgende aantal gedwongen verkopen heeft de vraag naar huurwoningen een hoogtepunt bereikt in de VS. Volgens een rapport van onderzoeksbureau Weiss Research is de huurmarkt niet eerder zo populair geweest. Sommige steden noteren huurstijgingen die in de dubbele cijfers lopen.
lees meer
Nauwelijks schade van Ike
10-10-2008
Hurricane Ike, die in september een spoor van vernieling heeft getrokken rond Houston, heeft slechts beperkte gevolgen gehad voor de bouw van Alta Fall Creek. Nadat de storm was uitgeraasd bleek er voor US$ 57.000 schade te zijn aangericht, een bedrag dat geheel kon worden betaald uit besparingen op andere posten.
lees meer
ECB verhoogt rente tot 4,35 procent
09-10-2008
De Europese Centrale Bank heeft gistermiddag de herfinancieringsrente met 25 basispunten verhoogd tot 4,25 procent. De renteverhoging werd alom verwacht.

Eerder zinspeelde ECB-president Jean Claude Trichet hier al op. De ECB heeft als hoofdtaak om de inflatie in de kiem te smoren.
lees meer
Eerste huurcontract getekend
01-10-2008
Nog voordat de bouw van Retail Center Slupsk is begonnen, is het eerste huurcontract al ondertekend! De overeenkomst is gesloten met Piotr i Pawel, een delicatessenmarktketen die in Polen stevig aan de weg timmert. In 2007 was Piotr i Pawel goed voor een omzet van bijna 300 miljoen euro. Verwacht wordt dat de komst van de populaire delicatessenmarkt een aanzuigende werking zal hebben op andere huurders.
lees meer